Tietoa yrityksestämme

Luotettava metallialan yritys Etelä-Pohjanmaalta

Olemme vuonna 2019 toiminnan aloittanut metallialan yritys. Perustajilla on vuosikymmenten kokemus alalta. Yrityksemme toteuttaa ja valmistaa teollisuuden asiakkaitten toiveet niin kotimaassa, kuin ulkomailla. Laaja yhteistyöverkosto, pitkät perinteet, laatu ja luotettavuus ovat ohjanneet toimintaamme yrityksen alusta asti. Olemme yritys joka uudistuu standardien ja asiakkaiden palautteen mukaan.

Vahva osaaminen, luotettavuus, laatu, turvallisuus ja aikataulussa pysyminen ovat ohjanneet toimintaamme yrityksen alusta asti. Katsomme tulevaisuuteen positiivisesti ja pitkäjänteisesti. Haemme jatkossakin laadukasta kasvua kumppanuussopimuksista sekä uusista palvelukonsepteista.

Olemme järjestelmällisesti kasvattaneet osaajajoukkoamme. Ketterästä joukkueestamme löytyy metallitöiden, teollisuusputkistojen, hydrauliikan ja sähkön osaajia. 

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme käytännön ammattitaitoa. Lähes parikymmenpäinen joukkueemme takaa, että olemme tavoitettavissa nopealla aikataululla myös normaalin työajan ulkopuolella. Työturvallisuuteen tekemämme panostukset näkyvät turvallisena työn jälkenä ja hyvänä maineena. Kasvava asiakasjoukkomme kertoo siitä, että osaamiseemme luotetaan.