Tutustu palveluihimme

Putkistot

Valmistamme putkistot nykyaikaisilla laitteilla ja SFS-EN ISO 3834-2. Panostamme jatkuvasti henkilökuntamme koulutukseen ja hyvinvointiin ylläpitääksemme palvelumme tasoa. Vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla sekä luotettavien, pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden avulla löydämme parhaat putkistoratkaisut ja säästöt vastaamaan nykyhetken kustannustehokkaisiin vaatimuksiin. Putkiston materiaali voivat olla p235gh, 13crmo, rst, hst

Kysy lisää>

Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapito on tärkeä osa laitoksen toimivuuden kannalta. Pystymme tarjoamaan asiakkaille täydenpalvelun huollot aina lämpö- ja voimalaitoksista suuriin kaivoksiin. Muun muassa lämpö- ja voimalaitoksissa huollamme aina polttoaineen vastaanotosta tuhkanpoistoon asti.  Käytössämme on modernit ja tarkastetut mittalaitteet joilla osaava henkilökunta voi tarkastaa ja huoltaa moottoreiden, ja akselien linjaukset.

Kysy lisää>

Teräsrakenteet

Pystymme valmistamaan isoja ja pieniä teräsrakenteita ISO 1090 Standardin mukaisesti EXC3 asti. Tämä laatujärjestelmä takaa luotettavan laadun valmiiseen tuotteeseen. CE-merkintä on useille rakennustuotteille pakollista eurooppalaisen rakennustuoteasetuksen perusteella.

EN 1090-1:2009+A1:2011

Kysy lisää>

Vedenpuhdistamot

Asennamme puhdasvesi, ja jätevedenpuhdistamoihin putkisto ja kone laite asennukset. Kaikilla asentajillamme on tarvittavat koulutukset puhdistamolle hygienian turvaamiseksi. Saneeraamme myös vanhat puhdistamot vastaamaan nykypäivän tiukentuneita säädöksiä.

Kysy lisää>

Lämpö- ja voimalaitokset

Valmistamme ja huollamme laitoksien kaikki komponentit merkistä ja mallista riippumatta. Toimimme painelaitedirektiivin (2014/68/EU) mukaan. Oman suunnittelun ja konepajan myötä pystymme valmistamaan nopeastikin tarvittavan varaosan. Teemme myös laitoksiin kuntotarkastukset, paksuusmittaukset ja elinkaarianalyysit.

Kysy lisää>